Wonen in Rotterdam

In eerste instantie is Park 16Hoven daadwerkelijk een park in Engelse landschapsstijl. Met 25 hectare aan recreatiegebied rond de enige natuurlijke bron die Rotterdam rijk is. Het is er heerlijk wandelen, fietsen, paardrijden of hardlopen. Bouw een hut of help de boswachter. Ontdek er herten en ijsvogels. Hoe mooi is het om dat allemaal zo dicht bij huis te vinden?

Park 16Hoven ontwikkelt zich in hoog tempo als gewilde woonomgeving. Met onder andere eigenzinnige herenhuizen en fraaie villawijken dicht bij sport, cultuur, scholen, zorg, natuur en horeca. Een zorgeloze bestemming voor gezinnen met opgroeiende kinderen.

De villawijk Noorderkroon ligt aan de zuidwestzijde van Park 16Hoven, aan de statige Copernicuslaan, onderdeel van de waterrijke wijk Rietzoom. Via de Van der Duijn van Maasdamweg is deze eenvoudig te bereiken. Zowel met de auto via A13 en A20, het openbaar vervoer (Randstadrail) en de fiets. In vijftien minuten is het centrum van Rotterdam of het centraal station bereikbaar.

Park 16hoven is Rotterdams nieuwste stadswijk. Buiten wonen ín de stad. Groots, ruim en uniek!

Vogelvlucht park 16 hoven | nieuwbouw rotterdam noorderkroon