Lentefestival Park 16Hoven

31 maart 2017

Op 8 april a.s. organiseren de bewoners van Park16Hoven het Lentefestival. Dit feest vindt plaats in het park van Park16Hoven (tussen het hertenkamp en het speeleiland). Het wordt een dag met een mooie mix van theater, live muziek, sport en spel en tal van creatieve workshops.

Ook ge√Įnteresseerden in een woning in Noorderkroon zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen op dit festival. Een unieke gelegenheid om alvast de sfeer te proeven en het leven in deze groene omgeving te ervaren! Meer informatie over het programma en de diverse optredens zijn terug te vinden op de facebook pagina van de organisatie Stichting BIPZ (Bewoners Initiatief Park Zestienhoven): facebook.com/stichtingbipz

Lentefestival Park 16Hoven - Noorderkroon Rotterdam

Voortgang Noorderkroon

De datum waarop de verkoop start, is nog niet bekend. De voorbereidingen vorderen en er wordt hard gewerkt om binnenkort in verkoop te kunnen zodat wij u niet langer in spanning hoeven te houden. Vanzelfsprekend zullen wij u informeren over het definitieve moment van de start verkoop middels een nieuwsbrief. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Klik hier om u aan te melden voor de nieuwsbrief.

Voortgang Noorderkroon - Noorderkroon Rotterdam